PDF Nyomtatás E-mail

5. OrfűFitt Pécsi-tó Át-és Körbeúszás

2017. augusztus 6. (vasárnap)

Szinte hagyománnyá vált kedvenc tavunk át-és körbeúszása. Idén is minden lelkes úszót és érdeklődőt sok szeretettel várunk!

TÁVOK

-Átúszóknak: 1.800 m

-Körbeúszóknak: 4.200 m

RAJT

Helye

-Átúszóknak: Szomjas Vándor Büfé (Pécsi tó, gát felőli oldal)

-Körbeúszóknak: OrfűFitt Jurtatábor (Orfű, Dollár u. 36.)

Időpontja: 2016. augusztus 7. vasárnap 10:00

Gyülekező: 8 órától mindkét rajt helyszínen

Nevezés:

Nevezni itt, az internetes nevezési lap kitöltésével, vagy a helyszínen lehet. Minden versenyző, aki interneten adja le a nevezését és 2016. július 31-ig átutalja a 2500 Ft nevezési díjat a kitűző és az oklevél mellé egy pólót is kap, melyet itt nézhet meg. A nevezési díjat az OrfűFitt Kft. 1020 1006 5024 7514 0000 0000 számú bankszámlájára (Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. )kérjük utalni. A megjegyzés rovatban az úszó nevét kérjük feltüntetni.

 

A helyszíni nevezés és internetes nevezés esetén a bejelentkezés 8 órától kezdődik a rajt helyszínén. 
A nevezési díj tartalmazza az úszás biztosítását, orvosi felügyeletet, frissítőt, ételt, kitűzőt és oklevelet, illetve előnevezés esetén egy pólót is.

CÉL

Az OrfűFitt Jurtatáborban kellemes pihenőhely várja az úszókat. Itt megszárítkozhatnak, átöltözhetnek a résztvevők. Minden úszót harapnivalóval és  frissítő itallal várunk a célbaérkezés után. Emlékül kitűzőt és oklevelet adunk ajándékba.

 

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A versenyen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt, és a nevezési lap kitöltésével nyilatkozik arról, hogy egészségi állapota nem veszélyezteti úszását.

Az eseményt az időjárás befolyásolhatja, ezért a rendezőség a változtatás jogát fenntartja.

Ha szállást is foglalnál, vedd fel a kapcsolatot velünk:   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 70/40-82-329.

Részvételi szándékodat a nevezési kap kitöltésével jelezheted. Amennyiben online jelentkezést adsz le, nem kell ezzel bajlódnod a helyszínen. Ha a 2500 Ft nevezési díjat is átutalod  július 31.-ig, akkor egy pólót is adunk.

 

Módosítás dátuma: 2017. július 14. péntek, 21:46