PDF Nyomtatás E-mail

II. OrfűFitt Futó-és Túranap

2014. 05. 11. vasárnap

A rajt a Mandulásból lesz, az útvonal a Remeteréten keresztül a Pécsi tó partjáig, az OrfűFitt Jurtatáborig vezet. Az esemény célja, hogy minél többen töltsék friss levegőn, testmozgással a hétvégéjüket, minél többen ismerjék meg a Nyugat-Mecsek vadregényes ösvényeit. Gyere el, sportolj a mozgás öröméért, élvezd a tavaszt, frissülj fel!

Itt találod azokat az információkat, amiket fontos tudnod a részvételhez.

A RAJT

Helye: Mandulás, játszótér

Időpontja: Futóknak 10:00, Túrázóknak 10:10

Gyülekező: 9:00-tól. Nevezni 9:00-tól a rajtig lehet

Öltözés, csomagok: A helyszínen öltözősátrakban lehet átöltözni. WC van. A csomagokat igény esetén lezárt zsákokban átszállítjuk a célállomásra.A csomagleadás 9.00-tól a rajtig lehetséges.

Nevezés:Nevezni az itt elérhető internetes nevezési lap kitöltésével, vagy a helyszínen lehet.

Részvételi díj: 500 Ft. Tartalmazz a tájékozódáshoz szükséges térképet, frissítőt és  célban finomsággal várunk. Emlékül kitűzőt és emléklapot adunk ajándékba.

Útvonal:A Remete-rétig a futók és a túrázók az erdei ösvényen haladnak. A Remete-réten az érkezőket frissítő várja. Innen a részt vevők a Budös-kúti erdei ösvényen veszik Orfű felé az irányt.

Az útvonal módosítása miatt a táv 14,3 km. Szintemelkedés 168 m.

CÉL

Az OrfűFitt jurtatáborban frissítő és kellemes pihenőhely várja a befutókat.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. A nevezéssel a résztvevő kijelenti, hogy edzettsége, egészségi állapota képessé teszi arra, hogy problémamentesen teljesítse a távot.

A Futó- és túranap nem verseny, így helyezetteket nem hirdetünk ki, díjazást nem osztunk ki.

Részvételi szándékodat a nevezési kap kitöltésével jelezheted, melyet online kitölthetsz itt. Amennyiben online jelentkezést adsz le, nem kell ezzel bajlódnod a helyszínen.

Módosítás dátuma: 2014. május 07. szerda, 22:52