PDF Nyomtatás E-mail

Önnek ajánljuk

Sárkányok energiája

Szeretné elfelejteni a nap gondjait? Erőt gyűjtene következő feladataihoz? Az OrfűFitt táborban megteheti! Kényelmét a szekrényes öltözők és a vizesblokkok biztosítják. Az átöltözés után beülhet egy sárkányhajóba, indiánkenuba vagy kajakba, kerékpározhat, futhat vagy túrabottal sétálhat a tó partján. A közeli hegyoldalak erdeiben pedig túrautak várják.

A testi-lelki felüdülés garantált!

Hozza formába csapatát!

Fontos Önnek, hogy cégének dolgozói minden nap a lehető legjobban teljesítsenek munkájukban? Tudja, hogy a friss levegőn végzett rendszeres sportolás jelentősen növeli a fizikai és a szellemi teljesítőképességet és emellett hozzájárul az egészség megőrzéséhez? Ösztönözze dolgozóit arra, hogy hetente legalább 2 alkalommal sportoljanak! Vásároljon számukra OrfűFitt bérletet, amellyel 10, illetve 30 alkalommal tudják kedvezményesen igénybe venni a Fitt - és Sárkányhajós Klub szolgáltatásait!

Üzleti rendezvények stílusosan

Szeretne egy emlékezetes üzleti találkozót szervezni partnereinek? Óriásjurtánk tökéletes helye lehet a megbeszélésnek. A kör alakú tér hangulatának varázsa megérinti vendégeit. Ha prezentációt kíván tartani, korszerű technikai eszközök használatára is van lehetősége. A büféből hűsítő italokat szolgálunk fel, a megbeszélést pedig egy jó hangulatú sárkányhajózással, kenuzással vagy túrázással zárhatják. Erre a programra minden üzleti partnere emlékezni fog!

Rendhagyó csapatépítés

Sokszor volt már a wellness hotelekben megtartott csapatépítő tréningeken? Most újítani szeretne? Váltson egy teljesen más programra!

Kollégáival evezhetnek egy jót a Pécsi-tavon, az orfűi barlangászokkal leereszkedhetnek egy közeli barlangba, túrázhatnak a Mecsekben vagy íjászkodhatnak a tábor feletti domboldalon! Este bográcsban főzhetik meg a vacsorát, beszélgethetnek a tűz mellett végül jurtákban alhatnak!

Baráti-családi összejövetelek

Születésnap, névnap, ballagás, eljegyzés? Egy családban, baráti társaságban mindig van mit ünnepelni. Ha az ünnepléshez kicsi a lakása vagy csak egy érdekes-izgalmas helyszínre vágyik, fogadja vendégeit a Jurtatáborban! Miután megízlelték a „fitt” programok valamelyikét, a rotyogó bográcsba is belekóstolhatnak. Ha a tábortűz mellett jól fogy a pécsi sör és a villányi bor, nem kell taxit hívni a hazajutáshoz: a jurtákban töltött éjszaka mindenkinek tetszeni fog.

Jurtatábor gyerekeknek, diákoknak

A Jurtatábor kiváló helyszíne mind az osztálykirándulásoknak, mind a diáktáboroknak. A fiatalok Orfű adottságait és szolgáltatásait kihasználva számtalan érdekes vízi- és szárazföldi programon vehetnek részt. Evezés, strandolás, kirándulás, kerékpározás, barlangászás, íjászkodás, kézműves programok –biztosan nem fognak unatkozni a táborozók.

    Kiajánló

    Tekintse meg kiajánlónkat a logóra kattintva! 

Módosítás dátuma: 2013. február 13. szerda, 10:29