PDF Nyomtatás E-mail

 

Osztálykirándulóknak, táborozóknak

Egy vagy több napos kirándulásnak és tábornak is izgalmas helyszínt ad az OrfűFitt Jurtatábor.

A diákok új, természetközeli élményeket szereznek, anélkül hogy fel kéne adniuk a megszokott kényelmet. A táborlakókat kényelmes ágyakkal, asztallal, szekrénnyel és elektromos csatlakozással felszerelt jurtáinkban szállásoljuk el. A kiszolgáló épületben modern vizesblokk és felszerelt konyha található. A közösségi füves téren esti tábortűzre és bográcsozásra alkalmas kialakított tűzrakóhely van. Rossz idő esetén a táborlakók a közösségi jurtában tudnak összegyűlni.

A jurtákban ágyakon 54 férőhelyre várjuk vendégeinket. Ennél nagyobb létszámú csoport esetén a közösségi jurtában matracon vagy kialakított sátorhelyeken tudunk szálláshelyet adni.

A hűtőszekrényekkel, tűzhellyel, tányérokkal felszerelt szabadon használható konyha illetve a tűzrakóhely bográccsal biztosítja az önellátás lehetőségét. Igény esetén étkeztetést is tudunk ajánlani a csoportoknak. A tűzrakáshoz fát nem biztosítunk.


Programok:

Az osztálykirándulás, vagy tábor ideje alatt biztosan nem fognak unatkozni. Orfű számos sport és természetközeli programot kínál, míg Pécs közelsége további kulturális lehetőségeket nyújt. Kérés esetén segítünk megszervezi a táborlakók programját. Kis ízelítő, amit Orfű és környéke nyújt (a teljesség igénye nélkül): kalandos overallos barlangtúra, erdei túrák, cseppkőbarlang és denevérmúzeum, strand, aquapark, nagyanyáink konyhai technikái, malom múzeum, kenyérsütés, biciklis túrák, horgászás, vízi sportok, íjászkodás.

Ajánljuk akár egy napos kiránduláson lévő osztályok számára is a sárkányhajózást. Ez a vidám csapatépítő testedzés összekovácsolja az osztályközösséget, táborozókat. Két hajóval állunk vendégeink rendelkezésére, így házi versenyt is tudunk tartani.


 

Árak diák csoportoknak

Szállásdíjak

Szállás 6 ágyas jurtában:

Diák érvényes diákigazolvánnyal: 5.292 Ft /fő/éj


Egyéjszakás felár: 1.323 Ft/fő

Jurta végtakarítás: 2.730 Ft/jurta

Kedvezmények:

Általános- és középiskolai osztálykirándulások esetén 05. 01.-06. 15. és 09.01-09.30. között 2 felnőtt kísérő pedagógus szállását ingyenesen biztosítjuk.

Kempingezés:

Diák érvényes diákigazolvánnyal: 3.500 Ft/fő/éj


Idegenforgalmi adó 18 éves kor felett külön fizetendő: 500 Ft/fő/éj.

Belépőkártya le nem adása a távozáskor: 20.000 Ft

Sárkányhajó díjak:

Sárkányhajó bérlése kormányossal: 27.600 Ft / óra (teljes legénység 10 evezős + 1 dobos)

A sárkányhajó minimális bérleti ideje 1 óra. Az idő mérése a hajóba beszálláskor kezdődik és a kiszállás befejezéséig tart. Egy óra felett a bérleti díj: 460 Ft/perc.

Két 10+1 fő legénységű hajóval tudunk egyszerre  vízre szállni.

Mentőmellényt ingyenesen biztosítunk.

 

Ha osztálykirándulást vagy nyári tábort tervez kérje egyedi árajánlatunkat és programlehetőségeket!

 

 

 

Módosítás dátuma: 2023. január 17. kedd, 18:57