PDF Nyomtatás E-mail

Sárkányhajó Klub

A kínai eredetű, izgalmas tradíciókkal rendelkező sárkányhajók ideális eszközei a vidám testedzésnek és az aktív csapatépítésnek.

Egy hajó teljes legénysége 10 evezős és egy dobos, de az evezéshez minimum 8 fő szükséges. A hajóhoz egy gyakorlott kormányost biztosítunk, aki az evezés előtti oktatást is tartja. Két hajóval állunk vendégeink rendelkezésére, tehát egyszerre 16-20 evezős és 2 dobos szállhat vízre. Saját stégünk és gyakorlott kormányosaink biztonságos hajózást nyújtanak, még ha nem is eveztek eddig. A gyönyörű környezet és az új élmény minden korosztály számára emlékezetes marad.

Ha még különlegesebb élményre vágyik, gondolkozzon el az éjszakai sárkányhajózáson!

Sárkányhajó bérlésének díjai:

Sárkányhajó bérlése kormányossal: 27.600 Ft / óra (teljes legénység 10 evezős + 1 dobos)

A sárkányhajó minimális bérleti ideje 1 óra. Az idő mérése a hajóba beszálláskor kezdődik és a kiszállás befejezéséig tart. Egy óra felett a bérleti díj: 460 Ft/perc.

Két 10+1 fő legénységű hajóval tudunk egyszerre  vízre szállni.

Mentőmellényt ingyenesen biztosítunk.

Részt veszünk az évente kétszer megrendezésre kerülő Orfűi Voluta Sárkányhajó Fesztivál megszerezésében. Ami olyan 10 illetve 20 fős amatőr csapatok - baráti, munkahelyi társaságok, osztályok részére szól, akik szeretnék jól érezni magukat a vízen és a parton.


Módosítás dátuma: 2023. január 17. kedd, 19:18