PDF Nyomtatás E-mail

II. OrfűFitt Pécsi-tó Át-és Körbeúszás

2014. 08. 09. szombat

Kedvenc tavunk át-és körbeúszására a tavalyi érdeklődésre való tekintettel idén is lehetőség nyílik.

Minden lelkes úszót és érdeklődőt sok szeretettel várunk!

A Pécsi tó legtöbbünknek tele van szép emlékekkel: gyerekkorunk tavaszi sétái a tóparton, tinédzserkori nyarak, vitorlások, kajakozás, pancsolás, a strand nagy csúszdája, sörök, fesztivál, vízibicikli. Pár éve még csak álmodoztunk arról, hogy szabadon úszhassunk a tóban, és most itt a második alkalom, hogy csapatosan körbeúszhatjuk!

TÁVOK

-Átúszóknak: 1.800 m

-Körbeúszóknak: 4.200 m

RAJT

Helye

-Átúszóknak: Szomjas Vándor Büfé (Pécsi tó, gát felőli oldal)

-Körbeúszóknak: OrfűFitt Jurtatábor (Orfű, Dollár u. 36.)

Időpontja: 2013. Augusztus 9. szombat

-Átúszóknak: 10:00 köszöntő majd rajt

-Körbeúszóknak: 10:15 köszöntő, azután rajt.

Gyülekező: 8 órától mindkét rajt helyszínen

Nevezés: Nevezni az internetes nevezési lap kitöltésével , vagy a helyszínen lehet. Kérjük, válasszátok az internetes jelentkezést, mellyel jelentősen megkönnyítitek a szervezők munkáját. A helyszíni nevezés és bejelentkezés (internetes nevezés esetében) 8 órától kezdődik a rajt helyszínén. A nevezési díj 2000 Ft, melyet a helyszínen lehet befizetni. A nevezési díj tartalmazza az úszás biztosítását, orvosi felügyeletet, frissítőt, virslit, kitűzőt és oklevelet.

CÉL

Az OrfűFitt jurtatáborban kellemes pihenőhely várja az úszókat. Itt megszárítkozhatnak, átöltözhetnek a résztvevők. Továbbá minden úszó vendégünk virslire és frissítőre. Emlékül kitűzőt és oklevelet adunk ajándékba.

 

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A versenyen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt, és a nevezési lap kitöltésével nyilatkozik arról, hogy egészségi állapota nem veszélyezteti úszását.

Az eseményt az időjárás befolyásolhatja, ezért a rendezőség a változtatás jogát fenntartja.

Ha szállást is foglalnál, vedd fel a kapcsolatot velünk: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 70/40-82-329.

Részvételi szándékodat a nevezési kap kitöltésével jelezheted. Amennyiben online jelentkezést adsz le, nem kell ezzel bajlódnod a helyszínen.

A tavalyi, I. OrfűFitt Pécsi-tó Át-és Körbeúszás eredményeiért kattints ide.

 

Módosítás dátuma: 2014. augusztus 02. szombat, 10:17